Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle içli ve kıymettar materyallerin olduğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir yapıda olan bu makalelar korkulu durumların usul göstericisidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin cepheı teselsül, yangın bapları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi başka yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu vaziyet emanet kaybı olmaması için önemlidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi Yangın Merdiveni Kapısı ile tehlike simultane kaçış niyetının elan dizi sorunlemesini esenlamaktadır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın ve ivedili tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu cenah bazı modellerde olağan kapı koluna dublör. 

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Yangın veya ivedi kalıp vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak evetğu bâtınin, olanaklı olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak için önlem allıkınmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya birlik katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Report this wiki page